Mijn favorieten

UW HUIS VERKOPEN?

Uw appartement, studio of huis verkopen in Amsterdam en omstreken, dat gaat ongetwijfeld lukken! Echter een woning te koop zetten kan iedereen, maar een woning tegen de beste prijs en onder de juiste voorwaarden verkopen is een vak. Hoe we dit aanpakken lichten we graag toe in een persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek. Met alle plezier kan deze afspraak ook plaatsvinden buiten de gebruikelijke kantoortijden. Klik hier voor een afspraak.

REFERENTIES
Wij geloven niet een standaardpakket, maar in maatwerk, een persoonlijke aanpak. Vooral onze professionele opdrachtgevers zoals banken en woningbouwverenigingen ervaren dit dagelijks als zeer prettig en kiezen daarom vaak voor ons. Alle particuliere opdrachtgevers laten een recensie achter op Funda, met gepaste trots kunnen we hiernaar verwijzen en de cijfers voor zich laten spreken.

TARIEVEN
Onze courtage hangt af van het te verkopen object en de wensen vanuit uw zijde. Na afloop van het adviesgesprek brengen wij een vrijblijvende offerte uit waarin duidelijk gespecificeerd is wat allemaal is inbegrepen in de courtage. Opstartkosten zijn bij ons nooit van toepassing.

HUIS VERKOPEN IN AMSTERDAM? ONZE AANPAK

Vrijblijvend gesprek en waardebepaling
Tijdens een gesprek geven wij inzicht in het verkoopproces in de huidige Amsterdamse markt. Ook geven wij een duidelijke indruk van de huidige waarde van uw woning en welke mogelijkheden er zijn met betrekking tot de verkoop.

Heldere afspraken, schriftelijke vastgelegd
Wij stellen een overeenkomst op die door beide partijen wordt ondertekend. Zo voorkomen we enige onduidelijkheden of verrassingen achteraf.

Volledige dossieropbouw
Terwijl u alle belangrijke documenten verzameld, zoals het eigendomsbewijs, eventuele stukken van de Vereniging van Eigenaren, plattegronden enzovoort, gaan wij onderzoek plegen; wij raadplegen onder andere het Kadaster, bouwkundige aspecten, juridische aspecten enzovoort. Vervolgens vult u de NVM vragenlijst in en een lijst van roerende zaken, hierin geeft u aan wat wel en wat niet achterblijft in de woning na verkoop.

Professionele presentatie
Om de woning goed op de markt te brengen zijn professionele foto’s van groot belang. De fotograaf komt bij u langs voor een fotoreportage op een zelf uitgekozen moment. Ondertussen schrijven wij een pakkende verkooptekst die we gebruiken voor de diverse advertenties.

Vermelding op diverse websites
Wanneer wij een woning op de markt brengen zal deze vermelding te zien zijn op www.funda.nlwww.MVA.nl en op www.geldhof.nl

Persoonlijke bezichtigingen met potentiele kopers
Wanneer er potentiële kopers een afspraak maken via ons kantoor om uw huis te bezichtigen, wordt u ruim van tevoren ervan op de hoogte gebracht. Na alle bezichtigingen brengen wij u ervan op de hoogte hoe de bezichtigingen zijn verlopen.

Onderhandelingen voeren en documenteren
Wij voeren alle onderhandelingen uit met de potentiële koper. Tijdens dit proces wordt bij elke stap overlegd met u.

Volledige begeleiding bij de notaris
Wanneer uw huis verkocht is dan moet de koopakte worden getekend. Dit vindt plaats bij de notaris. Wij begeleiden u altijd bij de notaris. Op de dag van de overdracht gaan wij samen naar de woning voor een eindinspectie en de ondertekening van de leveringsakte.

Bereikbaar ook buiten kantoortijden
Omdat wij weten dat een huis verkopen een doorlopend proces is wat niet stopt om 5 uur, stoppen wij ook niet. U kunt ons altijd bereiken voor vragen en andere dringende zaken.

Bent u al overtuigd? Neem dan contact op met ons voor een vrijblijvende afspraak.

ALVAST WAT BELANGRIJKE VERKOOPTIPS
 
OPRUIMEN
Niets is belangrijker dan dat uw huis netjes, opgeruimd en geordend wordt vertoond tijdens een bezichtiging. Hou het strak: verwijder kleine prullaria (tijdelijk) uit uw woning en zorg voor lege, opgeruimde vertrekken.

(HUIS)DIEREN
Mocht u huisdieren hebben, dan is het beter dat deze niet aanwezig zijn tijdens bezichtigingen en dat alle dierenaccessoires (zoals de kattenbak en voederbakjes) uit het zicht zijn.

SCHOON EN FRIS
Maak uw bedden op, zorg voor een leeg aanrecht! Een schoon, fris huis wekt direct de indruk dat uw huis altijd netjes en met zorg is onderhouden. Kopers vinden dat vanzelfsprekend erg belangrijk: het verhoogt de waarde van uw woning.

KLEINE KLUSJES
Maak een einde aan lekkende kranen, klemmende of piepende deuren en afbladderende verf voordat u potentiële kopers ontvangt. Vindt u bepaalde mankementen te duur of tijdsintensief om te repareren? Bedenk dan dat potentiële kopers dat waarschijnlijk ook vinden.

STYLING
Heeft u een uitgesproken stijl van inrichten? Realiseer u dan dat het verstandiger is om uw woning tijdens de verkoop een gangbare, moderne uitstraling te geven.