Mijn favorieten

HET AANKOPEN VAN UW DROOMHUIS

Ook daar helpen wij u graag mee. Heeft u bepaalde wensen en vindt u maar niet dat ene huis of weet u niet goed hoe u deze zoektocht moet aanpakken? Dan is het inschakelen van een deskundige makelaar aan uw zijde een goed begin. Wij begeleiden en adviseren bij de duurste aankoop van uw leven.

DESKUNDIGHEID IS HET BELANGRIJKSTE
U hoeft alleen maar verliefd te worden op uw nieuwe huis of appartement, wij doen de rest. Hoe is de bouwtechnische staat van het huis? Is de grond niet vervuild? Is de VVE gezond? Dit is een greep uit het onderzoek wat wij voor u doen als aankoopmakelaar. Bij het aankopen van een huis wilt namelijk niemand verrassingen achteraf.

Onze kracht ligt in de persoonlijke en duidelijke benadering tijdens het aankoopproces. Wij gaan dus verder dan alleen het onderhandelen. Vanuit onze kennis van de Amsterdamse woningmarkt adviseren wij u bij het doorhakken van de juiste knopen op het juiste moment.

HOE GAAN WIJ TE WERK

Vrijblijvend gesprek
Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we uw voorkeuren en woonwensen.

Heldere afspraken, schriftelijke vastgelegd
Wij stellen een overeenkomst op die door beide partijen wordt ondertekend. Zo voorkomen we enige onduidelijkheden of verrassingen achteraf.

Dagelijkse update van het aanbod
Wij schrijven u in bij ons in het systeem. Elke dag kunt u een nieuwe email verwachten met daarin het nieuwste aanbod van de markt vindt. Ook woningen die nog niet op Funda te zien zijn, waardoor wij snel kunnen schakelen als u iets interessants ziet.

Persoonlijke bezichtigingen
Wanneer u een interessant object ziet dan maken wij graag een afspraak voor u om de woning te bezichtigen. Wij vergezellen u op deze belangrijke bezichtigingen, zodat wij een goed en betrouwbaar advies kunnen geven.

Uitgebreid onderzoek
Als we samen uw droomhuis hebben gevonden, raadplegen wij het kadaster, de gemeentelijke instanties, Vereniging van Eigenaren etc. om alle juridische en milieutechnische aspecten van de woning te onderzoeken. Tevens maken wij ook een waardebepaling en beoordelen we ter plekke of het raadzaam is om een bouwkundige keuring uit te voeren.

Onderhandelingen voeren
Namens u voeren wij de onderhandelingen met de verkopende partij, om zo tot de meest gunstige koopprijs te komen voor u.

Onderhandelingen voeren en documenteren
Wij voeren alle onderhandelingen uit met de potentiële koper. Tijdens dit proces wordt bij elke stap overlegd met u.

Begeleiding bij de notaris
De koopakte moet worden getekend, dit vindt plaats bij de notaris. Wij begeleiden u altijd bij de notaris. Op de dag van de overdracht gaan wij samen naar de woning voor een eindinspectie en de ondertekening van de leveringsakte.

Tijdens het gehele aankoopproces zijn wij uw persoonlijke adviseur en staan we, ook na kantoortijden, voor u klaar voor al uw vragen en andere dringende zaken.

NO CURE NO PAY

Het aankopen van uw droomhuis is een persoonlijk en individueel proces. Tijdens een vrijblijvend gesprek kunt u aangeven wat u verwacht van ons. Op basis van dit gesprek zal er worden gekeken hoe wij een toegevoegde waarde kunnen zijn voor u. Juist deze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat wij maatwerk leveren, het tarief zal daarom in het vrijblijvende gesprek gezamenlijk worden afgesproken.

Omdat wij graag onze klanten tevreden maken werken wij met het principe no cure, no pay. Wanneer u helaas uw droomhuis niet heeft kunnen vinden zijn wij van mening dat u daarvoor ook niet hoeft te betalen.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van al ons nieuwe aanbod, afgestemd op uw eisen en woonwensen? Schrijf u nu in voor het nieuwste woningaanbod!.