Mijn favorieten

HUREN VAN DE KEY

Sinds enkele jaren verhuren wij woningen in de vrije sector voor Woonstichting De Key. De verhuurder stelt bepaalde voorwaarden aan kandidaat huurders, waarvoor wij je graag verwijzen naar de brochure onder “downloads”. Voor updates kun je je inschrijven op onze website of ons liken op Facebook.

DOWNLOADS
  “Voorwaarden Verhuur De Key”
  “Verklaring kandidaat”
  “Werkgeversverklaring”
  “Aanvraagformulier/klantgegevens”

FAQ

Kan ik alvast voor het open huis mijn dossier opsturen?
Ja, dat kan. Echter willen wij dan wel graag na het open huis per e-mail een berichtje of je al dan niet nog in aanmerking wilt komen voor de woning. Daarnaast gaan wij pas na het open huis naar de dossiers kijken, het heeft geen voordelen om het dossier al eerder op te sturen.

Kan ik op een bepaalde manier ervoor zorgen dat ik voorrang krijg?
Nee. Je kunt helaas geen optie nemen op een woning of je kansen vergroten door bepaalde handelingen voor het open huis te ondernemen zoals het dossier al opsturen. Wij geven graag iedereen een gelijke kans om, na het open huis, in aanmerking te komen voor de huurwoning.

Kan ik mijn dossier opsturen zodat jullie kunnen controleren of ik voldoe aan de eisen?
Het huurdersdossier is je eigen verantwoordelijkheid. Aan de hand van de checklist in onze brochure kun je zelf beoordelen of jouw dossier compleet is. Wij zullen nooit feedback leveren op de aangeleverde dossiers, niet voor of na het open huis.

Ik heb een poosje geleden al op een andere woning van jullie gereageerd, hoef ik mijn dossier dan niet op te sturen?
Voor elke woning hebben wij weer jouw dossier nodig, omdat wij deze in verband met de privacygevoeligheid van de gegevens alles zo snel mogelijk vernietigen zodra een woning is verhuurd.

Kan ik de woning ongezien huren?
Nee, een bezichtiging is verplicht.

Ik heb het open huis gemist, maak ik nu nog kans?
Voorlopig helaas niet. De bezoekers van het open huis hebben namelijk voorrang. Pas als na een paar dagen blijkt dat niemand van deze bezoekers de woning wilt huren of in aanmerking komt, houden wij een nieuw open huis. Daarnaast kun je de woning niet ongezien huren, dus het tweede open huis zul je dan af moeten wachten om te kunnen reageren.

Ik voldoe niet aan alle voorwaarden, kan ik alsnog mijn dossier opsturen?
Wij gaan niet in op onvolledige dossiers of dossiers die niet voldoen.

Hoe kiezen jullie de nieuwe huurder?
Wij kijken inhoudelijk naar de ingeleverde dossiers en kiezen de beste kandidaat voor de woning.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring