Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
De Bakkerij 7 in Wormer 1531 PW

De Bakkerij 7

1531 PW Wormer
Verkoop bij Inschr.

Omschrijving

Open huis; maandag 10 December OPEN HUIS

Openbare executoriale verkoop (ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek) op 19 december 2018 bij inzet en afslag vanaf 09:30 uur, via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling, ten overstaan van een van de (toegevoegd) notarissen verbonden aan RoX Legal. B.V.
Het woonhuis, met ondergrond en verder toebehoren, plaatselijk...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1993 Woonoppervlakte 151 m² Aantal kamers 7
Lees meer

Omschrijving

Open huis; maandag 10 December OPEN HUIS

Openbare executoriale verkoop (ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek) op 19 december 2018 bij inzet en afslag vanaf 09:30 uur, via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling, ten overstaan van een van de (toegevoegd) notarissen verbonden aan RoX Legal. B.V.
Het woonhuis, met ondergrond en verder toebehoren, plaatselijk bekend De Bakkerij 7, 1531 PW Wormer, kadastraal bekend gemeente: Wormer, sectie: I, nummer: 560, groot: één are en zesenzestig centiare (1 a 66 ca);
De gebruikssituatie van het Registergoed is - voor zover Verkoper bekend (mede op basis van de Basisregistratie Personen) - als volgt: één van de debiteuren staat ingeschreven en het is (mogelijk) verhuurd en/of in gebruik gegeven aan een derde.
Wellicht wordt er in strijd met het in de hypotheekakte opgenomen huurbeding verhuurd. Het verzoekschrift voor verlof tot het inroepen van het huurbeding zal bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank worden ingediend. Op verzoek van de executant wordt voorts het huurbeding ingeroepen tegen onbekende zakelijke (onder)huurders en/of gebruikers middels het uitbrengen van een exploit. In dit exploit wordt tevens de ontruiming aangezegd.
Eventuele ontruiming is voor rekening en risico van de koper. De verkoper staat niet in voor kopers bevoegdheid tot ontruiming. Er vindt geen verrekening plaats van huren, servicekosten en/of waarborgsommen.
Voor zover verkoper bekend, is over de verkrijging van voormeld registergoed geen omzetbelasting, maar wel overdrachtsbelasting verschuldigd. De overdrachtsbelasting bedraagt 2% over de koopsom en wordt nimmer geacht in het bod te zijn begrepen. Aan overdrachtsbelasting is verschuldigd het bedrag dat door de belastingdienst of de belastingrechter wordt vastgesteld met toepassing van de Wet op belastingen van rechtsverkeer.
Voor rekening van koper komt het notarieel honorarium, de kadastrale kosten, alsmede de kosten van de kadastrale recherches en de eventuele ontruimingskosten.
De openbare executoriale verkoop geschiedt overeenkomstig de Algemene Voorwaarden voor Executieverkopen 2017 (AVVE), voor zover daarvan in de Bijzondere Veilingvoorwaarden niet is afgeweken.
De veilingvoorwaarden liggen reeds ter inzage ten kantore van bovengenoemde notarissen.
LET op! Tot en met 4 december 2018 kan onderhands schriftelijk een bod worden uitgebracht ten kantore van bovengenoemde notarissen.
Zoals bekend, dienen alle bieders en mijners te voldoen aan de vereisten voor het uitbrengen van biedingen via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling en voorts zich bij de openbare verkoop desgevraagd te legitimeren en een verklaring van hun bank te overleggen, waaruit hun
??
financiële gegoedheid blijkt. Alvorens tot gunning wordt overgegaan, dient door de hoogste bieder (voor zover nog niet gedaan) binnen drie (3) werkdagen na de veiling een waarborgsom te worden gestort casu quo een bankgarantie te worden gesteld ter grootte van 10% van de koopprijs met een minimum van € 5.000,00.
Aan bovenstaande vereisten zal strikt de hand gehouden worden. Bieders dan wel mijners die aan bovengestelde voorwaarden niet (tijdig) voldoen, ook al zijn het bij de notaris bekende bieders dan wel mijners, lopen het risico te worden afgewezen.
De betaling van de koopprijs dient uiterlijk plaats te vinden op 15 januari 2019.

Ligging:
De woning is zeer centraal gelegen op korte afstand van diverse winkels, scholen, openbaar vervoer, sportfaciliteiten en diverse uitvalswegen naar o.a. Zaandam, Amsterdam, Alkmaar en Beverwijk. Vrij parkeren voor de deur.

Indeling:
Begane grond; entree, hal, meterkast, toilet met fonteintje, ruime woonkamer met een open keuken voorzien van inbouwapparatuur en vanuit de woonkamer toegang tot de achter-en zijtuin met een berging in een zij-ingang.
Eerste verdieping; overloop, drie slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en een wastafel.
Tweede verdieping; overloop met CV ketel en de wasmachine aansluiting en drie slaapkamers.

OPENHUIS: maandag 10 december 2018 van 14.00 uur tot 15.00 uur
Overdracht Status Beschikbaar Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning eengezinswoning Type woning eindwoning Kwaliteit woning Normaal Bouwjaar 1993 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In centrum en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 151 m² Perceeloppervlakte 166 m² Inhoud 368 m³ Aantal kamers 7 Aantal slaapkamers 6 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Vailant Combiketel Ja Brandstof Gas Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin Achtertuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 60 m² (10.0 m bij 6.0 m) Achterom Ja Kwaliteit tuin normaal Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand steen Isolatie Gedeeltelijk dubbel glas Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak zadeldak Toelichting en plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Matig Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Wormer Sectie I Perceelnummer 560 Oppervlakte 166 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.