Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Faunastraat 73 in Wormer 1531 WD

Faunastraat 73

1531 WD Wormer
Verkoop bij Inschr.

Omschrijving

OPEN HUIS: dinsdag 11 december 2018 van 14.00 uur tot 15.00 uur


Openbare executoriale verkoop (ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek)op 12 december 2018 bij inzet en afslag vanaf 09:30 uur, via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling, ten overstaan van een van de (toegevoegd) notarissen verbonden aan RoX Legal. B.V.
Het (onder)appartementsrecht,...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1990 Woonoppervlakte 85 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

OPEN HUIS: dinsdag 11 december 2018 van 14.00 uur tot 15.00 uur


Openbare executoriale verkoop (ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek)op 12 december 2018 bij inzet en afslag vanaf 09:30 uur, via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling, ten overstaan van een van de (toegevoegd) notarissen verbonden aan RoX Legal. B.V.
Het (onder)appartementsrecht, kadastraal bekend gemeente Wormer, sectie F, complexaanduiding 4753-A appartementsindex 49, omvattende:
a. het uit de akte van ondersplitsing blijkende onverdeeld aandeel in de gemeenschap bestaande
uit het appartementsrecht, ten tijde van de ondersplitsing kadastraal bekend gemeente Wormer, sectie Q, complexaanduiding 4753-A, appartementsindex 2, omvattende:
- het drieduizendzesenzestig/zesduizend achthonderdnegenennegentigste (3.066/6.899e)
onverdeeld aandeel in de gemeenschap, bestaande uit het flatgebouw met winkels, maisonnettes/woningen met terras, erf, grond en verdere aanhorigheden, plaatselijk bekend Faunastraat 50 tot en met 88 (even nummers) en 89 tot en met 109 (oneven nummers) en de Fuutstraat 1 tot en met 10 te Wormer, ten tijde van de hoofdsplitsing in appartementsrechten kadastraal bekend gemeente Wormer, sectie F, nummers 4592 en 4689, respectievelijk groot elf are en veertig centiare (11 a, 40 ca) en vierendertig are en tien centiare (34 a, 10 ca); en
- het recht op het uitsluitend gebruik van de tweeëntwintig maisonnettes/woningen op de eerste, tweede en derde verdieping met bergingen op de begane grond, plaatselijk bekend Faunastraat 73, 75, 77, 79, 81, 83, 85, 87, 89, 91, 93, 95 en Fuutstraat 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 te Wormer;
b. het recht op het uitsluitend gebruik van de maisonnettewoning met berging en verder toebehoren gelegen op de begane grond, plaatselijk bekend Faunastraat 73, 1531 WD Wormer.

De gebruikssituatie van het Registergoed is - voor zover Verkoper bekend (mede op basis van de Basisregistratie Personen) - als volgt: één van de debiteur staat met de zijnen ingeschreven.
Wellicht wordt er in strijd met het in de hypotheekakte opgenomen huurbeding verhuurd. Het verzoekschrift voor verlof tot het inroepen van het huurbeding zal bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank worden ingediend.
Eventuele ontruiming is voor rekening en risico van de koper. De verkoper staat niet in voor kopers bevoegdheid tot ontruiming. Er vindt geen verrekening plaats van huren, servicekosten en/of waarborgsommen.
Voor zover verkoper bekend, is over de verkrijging van voormeld registergoed geen omzetbelasting, maar wel overdrachtsbelasting verschuldigd.
De overdrachtsbelasting bedraagt 2% over de koopsom en wordt nimmer geacht in het bod te zijn begrepen. Aan overdrachtsbelasting is verschuldigd het bedrag dat door de belastingdienst of de belastingrechter wordt vastgesteld met toepassing van de Wet op belastingen van rechtsverkeer.
Voor rekening van koper komt:
- het notarieel honorarium;
- de kadastrale kosten, alsmede de kosten van de kadastrale recherches;
- de eventuele ontruimingskosten;
- de achterstallige bijdragen bij de VvE over het aan de betaaldatum voorafgaande boekjaar en het
lopende boekjaar tot en met de betaaldatum.
Achterstand VvE volgens opgave van de VvE pro memorie. Bijdrage VvE per maand € 179,15. Mutatiekosten € 119,79.
De openbare executoriale verkoop geschiedt overeenkomstig de Algemene Voorwaarden voor Executieverkopen 2017 (AVVE), voor zover daarvan in de Bijzondere Veilingvoorwaarden niet is afgeweken.
De veilingvoorwaarden liggen reeds ter inzage ten kantore van bovengenoemde notarissen.

LET OP! Tot en met 27 november 2018 kan onderhands schriftelijk een bod worden uitgebracht ten kantore van bovengenoemde notarissen.
Zoals bekend, dienen alle bieders en mijners te voldoen aan de vereisten voor het uitbrengen van biedingen via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling en voorts zich bij de openbare verkoop desgevraagd te legitimeren en een verklaring van hun bank te overleggen, waaruit hun financiële gegoedheid blijkt. Alvorens tot gunning wordt overgegaan, dient door de hoogste bieder (voor zover nog niet gedaan) binnen drie (3) werkdagen na de veiling een waarborgsom te worden gestort casu quo een bankgarantie te worden gesteld ter grootte van 10% van de koopprijs met een minimum van € 5.000,00.
Aan bovenstaande vereisten zal strikt de hand gehouden worden. Bieders dan wel mijners die aan bovengestelde voorwaarden niet (tijdig) voldoen, ook al zijn het bij de notaris bekende bieders dan wel mijners, lopen het risico te worden afgewezen.
De betaling van de koopprijs dient uiterlijk plaats te vinden op 8 januari 2018.
Info: www.veilingnotaris.nl
RoX Legal B.V., Weena 220, Postbus 2560, 3000 CN Rotterdam, tel. 010 2001739, in behandeling bij mevrouw J.M.Y. Rob (jiska.rob@roxlegal.nl).

Ligging:
in het centrum van Wormer met de winkels voor de dagelijkse boodschappen op loopafstand.

Indeling:
(volgens archief 2016) "Afgesloten entree met trapopgang en lift. Entree op de eerste verdieping, toilet, hal met de trapopgang naar de bovenste verdieping, toegang tot de keuken met diverse inbouwapparatuur.
De ruime woonkamer geeft toegang tot het terras met daarop nog een bergkast.
Verdieping: 3 slaapkamers en de badkamer voorzien van een ligbad, tweede toilet en een douchecabine.
Op de overloop is een vaste kast met daarin de opstelling van de CV-installatie".
Berging in de onderbouw.
Overdracht Status Beschikbaar Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement maisonnette Subtype woning Flat(woning) permanent Bouwjaar 1990 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In centrum en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 85 m² Inhoud 277 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Isolatie Dubbel glas Verwarming C.V.-Ketel Brandstof Gas Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin Zonneterras Bergruimte Schuur / Berging Box Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Wormer Sectie F Perceelnummer 4753 Index 49

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.