Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Noordeinde 125 in Landsmeer 1121 AJ

Noordeinde 125

1121 AJ Landsmeer
Veiling

Omschrijving

Openbare executoriale verkoop (ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek)op 27 maart 2019 bij inzet en afslag vanaf 09:30 uur uur, via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling ten overstaan van een van de (toegevoegd) notarissen verbonden aan RoX Legal. B.V.

Het woonhuis, met tuin, erf ondergrond en verder toebehoren, gelegen te 1121 AJ LANDSMEER, Noordeinde 125,...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1906 Woonoppervlakte 317 m² Aantal kamers 9
Lees meer

Omschrijving

Openbare executoriale verkoop (ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek)op 27 maart 2019 bij inzet en afslag vanaf 09:30 uur uur, via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling ten overstaan van een van de (toegevoegd) notarissen verbonden aan RoX Legal. B.V.

Het woonhuis, met tuin, erf ondergrond en verder toebehoren, gelegen te 1121 AJ LANDSMEER, Noordeinde 125, kadastraal bekend gemeente Landsmeer, sectie B, nummer 1013 ter grootte van zeven are en drieënnegentig centiare (7 a 93 ca).

Er is een aantekening bij het Kadaster, woordelijk luidende:
Beschermd Monument, Gemeentewet

De gebruikssituatie van het Registergoed is - voor zover Verkoper bekend (mede op basis van de
Basisregistratie Personen) - als volgt:
in gebruik bij debiteur(en) en mogelijk verhuurd en/of in gebruik gegeven aan (een) derde(n). Wellicht wordt er in strijd met het in de hypotheekakte opgenomen huurbeding verhuurd. Het verzoekschrift voor verlof tot het inroepen van het huurbeding zal bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank worden ingediend. Op verzoek van de executant wordt voorts het huurbeding ingeroepen tegen alle ingeschreven entiteiten alsmede tegen alle onbekende zakelijke (onder)huurders en/of gebruikers middels het uitbrengen van een exploit. In dit exploit wordt tevens de ontruiming aangezegd. Eventuele ontruiming is voor rekening en risico van de koper. De verkoper staat niet in voor kopers bevoegdheid tot ontruiming. Er vindt geen verrekening plaats van huren, servicekosten en/of waarborgsommen.
Voor zover verkoper bekend, is over de verkrijging van voormeld registergoed geen omzetbelasting,
maar wel overdrachtsbelasting verschuldigd.
De overdrachtsbelasting bedraagt 2% over de koopsom en wordt nimmer geacht in het bod te zijn begrepen. Aan overdrachtsbelasting is verschuldigd het bedrag dat door de belastingdienst of de belastingrechter wordt vastgesteld met toepassing van de Wet op belastingen van rechtsverkeer.
Voor rekening van koper komt:

- het notarieel honorarium;
- de kadastrale kosten, alsmede de kosten van de kadastrale recherches;
- de eventuele ontruimingskosten;
De openbare executoriale verkoop geschiedt overeenkomstig de Algemene Voorwaarden voor
Executieverkopen 2017 (AVVE), voor zover daarvan in de Bijzondere Veilingvoorwaarden niet is
afgeweken.

De veilingvoorwaarden liggen reeds ter inzage ten kantore van bovengenoemde notarissen.
Tot en met 12 maart 2019 kan onderhands schriftelijk een bod worden uitgebracht ten kantore van
bovengenoemde notarissen.

Zoals bekend, dienen alle bieders en mijners te voldoen aan de vereisten voor het uitbrengen van biedingen via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling en voorts zich bij de openbare verkoop desgevraagd te legitimeren en een verklaring van hun bank te overleggen, waaruit hun financiële gegoedheid blijkt. Alvorens tot gunning wordt overgegaan, dient door de hoogste bieder (voor zover nog niet gedaan) binnen drie (3) werkdagen na de veiling een waarborgsom te worden gestort casu quo een bankgarantie te worden gesteld ter grootte van 10% van de koopprijs met een
minimum van € 5.000,00.

Aan bovenstaande vereisten zal strikt de hand gehouden worden. Bieders dan wel mijners die aan bovengestelde voorwaarden niet (tijdig) voldoen, ook al zijn het bij de notaris bekende bieders dan wel mijners, lopen het risico te worden afgewezen. De betaling van de koopprijs dient uiterlijk plaats te vinden op 23 april 2019.

RoX Legal B.V., Weena 220, Postbus 2560, 3000 CN Rotterdam, tel. 010 20 01 716, in behandeling bij
Frans Heinsbroek

OPEN HUIS donderdag 7 maart 2019 van 14.00 uur tot 15.00 uur en op dinsdag 19 maart 2019 van 14.00 uur tot 15.00 uur.

Het te veilen object:
Monumentaal pakhuis aan open vaarwater naar Amsterdam

Fantastische ligging aan de rand van het dorp en toch aan vaarwater! In ’t dorp liggen weinig huizen aan vaarwater. Juist de ligging in het dorp is gewild: lopend of per fiets boodschappen doen of kinderen naar school brengen, dichtbij de ingang naar het natuur en recreatie gebied het Twiske en niet afhankelijk zijn van de auto.

Het Noordeinde 125 bestond vroeger uit een houten voorhuis(je) met daaraan vast het stenen groente-, fruit- en aardappelpakhuis. Het voorhuisje was helaas niet meer te restaureren en is gesloopt. Het pakhuis is gelukkig in ere hersteld. Het resultaat is fantastisch. Het pakhuis heeft een woonbestemming gekregen. En is met alle moderne gemakken een uniek en compleet woonhuis geworden, waarbij kosten noch moeite zijn gespaard. Met oog en liefde voor elk detail is het Noordeinde 125 gerestaureerd.

Voor de bouw van het nieuwe voorhuis is de bouwvergunning verkregen en ligt het bouwplan klaar. Deze is samen met de gemeente Landsmeer, de monumentencommissie Landsmeer, de monumentencommissie Waterland en de architect ontwikkeld tot een prachtig resultaat in de kenmerkende 'Broek in Waterland'-stijl. Na realisatie van het voorhuis vormt dit een geheel met het pakhuis. Achter de zwarte gevel aan de westzijde van het pakhuis is middels een stalenportaal een opening gemaakt over bijna de gehele breedte. Het leggen van de fundering en de begane grond vloer is al voltooid. De bouwleges zijn ook al betaald. De bouw kan direct beginnen.

De afmeting van het houten voorhuis is ruwweg 8x10 meter en het pakhuis 14x7 meter. Het voorhuis heeft 130 m2 woonoppervlakte en het pakhuis 189 m2. Totaal is dit maar liefst 320 m2 en wordt daarmee één van de grotere huizen in de omgeving. Met een heerlijke tuin ca. (800 m2) op het zuiden en open vaarwater naar Amsterdam is het Noordeinde 125 een uniek object.

Het voorhuis kan ook gebruikt worden als uitbreiding voor een kantoor of praktijk aan huis. Bij de foto’s staan enkele impressies hoe dit vorm gegeven kan worden. Meer informatie over de bouwmogelijkheden en kosten zijn verkrijg bij ons kantoor.

Bijzonderheden:
- Onderheide terrassen, parkeerplaatsen en rijpad
- Dubbele brug, extra zwaar uitgevoerd
- Dubbele elektrische poorten
- Automatische sproei installatie
- Automatische buitenverlichting
- Robot grasmaaier
- Steiger
- Wandverwarming
- Vloerverwarming
- Goed geïsoleerd
- Super grote whirlpool
- Regendouche
- Sauna voorbereiding
- Nieuwe beschoeiing
- Openhaard
- Eigen grond
- Natuurstenen klinkertjes
- Zeer brede eiken vloerdelen
- Handgemaakte eiken deuren
Overdracht Status Beschikbaar Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning villa Type woning vrijstaande woning Kwaliteit woning Luxe Bouwjaar 1906 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan water, in woonwijk, vrij uitzicht, open ligging, aan vaarwater en landelijk gelegen Indeling Woonoppervlakte 317 m² Perceeloppervlakte 793 m² Inhoud 855 m³ Aantal kamers 9 Aantal slaapkamers 6 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Warmwater Elektrische boiler eigendom Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Remeha (Gasketel uit 2007, Eigendom) Buitenruimte Tuin Achtertuin, Voortuin, Zijtuin Hoofdtuin Zijtuin Oppervlakte hoofdtuin 800 m² (40.0 m bij 20.0 m) Ligging hoofdtuin Zuid Kwaliteit tuin fraai aangelegd Bergruimte Schuur / Berging Aangebouwd hout Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Garage Aangebouwd steen, Geen garage, voor 1 auto(s). Voorzieningen Voorzien van verwarming, Voorzien van elektra, Voorzien van water Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Dak Soort dak zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Monumentaal pand, Monument Onderhoud binnen Goed tot uitstekend Onderhoud buiten Goed tot uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Alarminstallatie Kadastrale gegevens Gemeente Landsmeer Sectie B Perceelnummer 1013 Oppervlakte 793 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.