Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Oude Loosdrechtseweg 99 in Hilversum 1215 HC

Oude Loosdrechtseweg 99

1215 HC Hilversum
Verkoop bij Inschr.

Omschrijving

Openbare executoriale verkoop (ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek) op 19 december 2018 bij inzet en afslag vanaf 09:30 uur, via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling, ten overstaan van een van de (toegevoegd) notarissen verbonden aan RoX Legal. B.V.

Het appartementsrecht, kadastraal bekend gemeente Hilversum, sectie M, complexaanduiding 2221A, appartementsindex...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1957 Woonoppervlakte 72 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Openbare executoriale verkoop (ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek) op 19 december 2018 bij inzet en afslag vanaf 09:30 uur, via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling, ten overstaan van een van de (toegevoegd) notarissen verbonden aan RoX Legal. B.V.

Het appartementsrecht, kadastraal bekend gemeente Hilversum, sectie M, complexaanduiding 2221A, appartementsindex 11, omvattende:
a. een onverdeeld aandeel in de gemeenschap bestaande uit een flatgebouw en vier
garages, plaatselijk bekend Oude Loosdrechtseweg te Hilversum, ten tijde van de splitsing in appartementsrechten kadastraal bekend gemeente Hilversum, sectie M, nummer 2202, groot een hectare vijf are en drieënvijftig centiaren (1 ha 5 a 53 ca);
b. het recht op het uitsluitend gebruik van de woning op de eerste verdieping met afzonderlijke kelderruimte en verder toebehoren, plaatselijk bekend te 1215 HC Hilversum, Oude Loosdrechtseweg 99
De gebruikssituatie van het Registergoed is - voor zover Verkoper bekend (mede op basis van de Basisregistratie Personen) - als volgt:
in gebruik bij de debiteur en (mogelijk) de hunnen.
Wellicht wordt er in strijd met het in de hypotheekakte opgenomen huurbeding verhuurd. Het verzoekschrift voor verlof tot het inroepen van het huurbeding zal bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank worden ingediend.
Op verzoek van de executant wordt voorts het huurbeding ingeroepen tegen alle ingeschreven entiteiten alsmede tegen alle onbekende zakelijke (onder)huurders en/of gebruikers middels het uitbrengen van een exploit. In dit exploit wordt tevens de ontruiming aangezegd.
Eventuele ontruiming is voor rekening en risico van de koper. De verkoper staat niet in voor kopers bevoegdheid tot ontruiming. Er vindt geen verrekening plaats van huren, servicekosten en/of waarborgsommen.
Voor zover verkoper bekend, is over de verkrijging van voormeld registergoed geen omzetbelasting, maar wel overdrachtsbelasting verschuldigd.
De overdrachtsbelasting bedraagt 2% over de koopsom en wordt nimmer geacht in het bod te zijn begrepen. Aan overdrachtsbelasting is verschuldigd het bedrag dat door de belastingdienst of de belastingrechter wordt vastgesteld met toepassing van de Wet op belastingen van rechtsverkeer.
Voor rekening van koper komt:
- het notarieel honorarium;
- de kadastrale kosten, alsmede de kosten van de kadastrale recherches;
- de eventuele ontruimingskosten;
- de achterstallige bijdragen bij de VvE over het aan de betaaldatum voorafgaande boekjaar en het
?lopende boekjaar tot en met de betaaldatum.
Achterstand VvE volgens opgave van de VvE pro memorie.
Bijdrage VvE per maand/kwartaal pro memorie. Mutatiekosten pro memorie.
De openbare executoriale verkoop geschiedt overeenkomstig de Algemene Voorwaarden voor Executieverkopen 2017 (AVVE), voor zover daarvan in de Bijzondere Veilingvoorwaarden niet is afgeweken.
De veilingvoorwaarden liggen reeds ter inzage ten kantore van bovengenoemde notarissen.
LET OP! Tot en met 4 december 2018 kan onderhands schriftelijk een bod worden uitgebracht ten kantore van bovengenoemde notarissen.
Zoals bekend, dienen alle bieders en mijners te voldoen aan de vereisten voor het uitbrengen van biedingen via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling en voorts zich bij de openbare verkoop desgevraagd te legitimeren en een verklaring van hun bank te overleggen, waaruit hun financiële gegoedheid blijkt. Alvorens tot gunning wordt overgegaan, dient door de hoogste bieder (voor zover nog niet gedaan) binnen drie (3) werkdagen na de veiling een waarborgsom te worden gestort casu quo een bankgarantie te worden gesteld ter grootte van 10% van de koopprijs met een minimum van € 5.000,00.
Aan bovenstaande vereisten zal strikt de hand gehouden worden. Bieders dan wel mijners die aan bovengestelde voorwaarden niet (tijdig) voldoen, ook al zijn het bij de notaris bekende bieders dan wel mijners, lopen het risico te worden afgewezen.
De betaling van de koopprijs dient uiterlijk plaats te vinden op 15 januari 2019.
Info: www.veilingnotaris.nl
RoX Legal B.V., Weena 220, Postbus 2560, 3000 CN Rotterdam, tel. 010 2001 714, in behandeling bij Pascal Tjon Sien Kie.

Ligging:
Gelegen in het gewilde Hilversum-Zuid, in de nabijheid van winkelcentrum De Heigalerij voor de dagelijkse boodschappen.

Indeling:
(volgens archief 2011): "Entree, L-vormige hal, kleine badkamer met douche, wastafel en mechanische ventilatie, slaapkamer aan de achterzijde van het appartement met vaste kast, wasmachine- en drogeraansluiting en deur naar het balkon, toilet met mechanische ventilatie en fontein, 2e slaapkamer, keuken met werkruimte aan twee zijden en gaskookplaat, oven, vaatwasser, koelkast, vriezer met lades en deur naar het balkon, lichte en ruime woon-/eetkamer met deur naar het balkon. Het balkon is op het Zuiden gelegen en heeft 2 vaste kasten en een vrij uitzicht".
Berging/box in de onderbouw
Overdracht Status Beschikbaar Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement portiekflat Subtype woning Flat(woning) permanent Bouwjaar 1957 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht Indeling Woonoppervlakte 72 m² Inhoud 200 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Balkon Ja Energie Warmwater Geiser eigendom Verwarming Blokverwarming Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Box Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Hilversum Sectie M Perceelnummer 2221 Index 11 Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.