Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Alfred Doblinstraat 14 in Amsterdam 1102 VL

Alfred Doblinstraat 14

1102 VL Amsterdam
Verkoop bij Inschr.

Omschrijving

Het is niet mogelijk om het object te bezichtigen.

Openbare executoriale verkoop (ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek) op 16 januari 2019 bij inzet en afslag vanaf 09.30 uur, via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling, ten overstaan van een van de (toegevoegd) notarissen verbonden aan RoX Legal. B.V.
het appartementsrecht kadastraal bekend gemeente...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1985 Woonoppervlakte 60 m² Aantal kamers 2
Lees meer

Omschrijving

Het is niet mogelijk om het object te bezichtigen.

Openbare executoriale verkoop (ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek) op 16 januari 2019 bij inzet en afslag vanaf 09.30 uur, via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling, ten overstaan van een van de (toegevoegd) notarissen verbonden aan RoX Legal. B.V.
het appartementsrecht kadastraal bekend gemeente Weesperkarspel, sectie A complexaanduiding 1919-A, appartementsindex 91, omvattende:
a. het zestig/twintigduizend vijftigste (60/20.050e) onverdeeld aandeel
in de gemeenschap bestaande uit het voortdurende recht van erfpacht van
de percelen grond, eigendom van de gemeente Amsterdam, plaatselijk bekend 1102 VL Amsterdam, Alfred Döblinstraat 4 tot en met 28 en 32 tot en met 56 (even nummers), 1102 RS Amsterdam, Berthold Brechtstraat 615 tot en met 651 en 655 tot en met 693 (oneven nummers), 1102 TC Amsterdam, Boris Pasternakstraat
193 tot en met 309 (oneven nummers), 1102 TD Amsterdam, Boris
Pasternakstraat 313 tot en met 429 (oneven nummers), 1102 TP Amsterdam, Boeninlaan 194 tot en met 286 (even nummers), 1102 TR Amsterdam,
Boeninlaan 290 tot en met 406 (even nummers), met de rechten van de
erfpachter op de zich op deze grond aangebrachte opstallen, voortvloeiend uit de erfpachtvoorwaarden en uit de wet, bestaande uit één flatgebouw met aanhorigheden, ten tijde van de splitsing in appartementsrechten kadastraal
bekend gemeente Weesperkarspel, sectie A, nummer 1894, groot één centiare, nummer 1898, groot negen centiare, nummer 1899, groot zeventien centiare, nummer 1900, groot één centiare, nummer 1901, groot één centiare, nummer 1902, groot vijfenvijftig centiare, nummer 1903, groot vijftig centiare, nummer 1906, groot tweeënzeventig are vijf centiare, nummer 1907, groot één centiare en nummer 1908, groot één centiare;
b. het recht op het uitsluitend gebruik van de woning gelegen op de tweede verdieping, plaatselijk bekend 1102 VL Amsterdam, Zuidoost, Alfred Döblinstraat 14.
Het erfpachtrecht is voortdurend.
De erfpachtcanon is afgekocht voor een periode van één maart negentienhonderd vierentachtig tot en met vijftien juni tweeduizend vijfendertig. De canon zal op zestien juni tweeduizend vijfendertig worden herzien conform de procedure zoals vastgesteld in artikel 11 van de op de erfpacht van toepassing zijnde Algemene Bepalingen. Eventuele achterstallige erfpachtcanon komt voor rekening van koper. De oorspronkelijke jaarcanon was zeshonderdvijftig euro en vierenzestig cent (€ 650,64). De halfjaarlijkse betalingstermijnen van de canon vervielen op één maart en één september van ieder jaar.
De gebruikssituatie van het Registergoed is - voor zover Verkoper bekend (mede op basis van de Basisregistratie Personen) - als volgt:
administratief onbewoond en mogelijk verhuurd en/of in gebruik gegeven aan (een) derde(n).

Wellicht wordt er in strijd met het in de hypotheekakte opgenomen huurbeding verhuurd. Het verzoekschrift voor verlof tot het inroepen van het huurbeding zal bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank worden ingediend. Op verzoek van de executant wordt voorts het huurbeding ingeroepen tegen alle ingeschreven entiteiten alsmede tegen alle onbekende zakelijke (onder)huurders en/of gebruikers middels het uitbrengen van een exploit. In dit exploit wordt tevens de ontruiming aangezegd. Eventuele ontruiming is voor rekening en risico van de koper. De verkoper staat niet in voor kopers bevoegdheid tot ontruiming. Er vindt geen verrekening plaats van huren, servicekosten en/of waarborgsommen.
Voor zover verkoper bekend, is over de verkrijging van voormeld registergoed geen omzetbelasting, maar wel overdrachtsbelasting verschuldigd.
De overdrachtsbelasting bedraagt 2% over de koopsom en wordt nimmer geacht in het bod te zijn begrepen. Aan overdrachtsbelasting is verschuldigd het bedrag dat door de belastingdienst of de belastingrechter wordt vastgesteld met toepassing van de Wet op belastingen van rechtsverkeer.
Voor rekening van koper komt:
- het notarieel honorarium;
- de kadastrale kosten, alsmede de kosten van de kadastrale recherches;
- de eventuele ontruimingskosten;
- de eventuele achterstallige erfpachtscanon;
- de achterstallige bijdragen bij de VvE over het aan de betaaldatum voorafgaande boekjaar en het
lopende boekjaar tot en met de betaaldatum.
Achterstand VvE volgens opgave van de VvE pro memorie.
Bijdrage VvE per maand/kwartaal pro memorie. Mutatiekosten pro memorie.
De openbare executoriale verkoop geschiedt overeenkomstig de Algemene Voorwaarden voor Executieverkopen 2017 (AVVE), voor zover daarvan in de Bijzondere Veilingvoorwaarden niet is afgeweken.
De veilingvoorwaarden liggen reeds ter inzage ten kantore van bovengenoemde notarissen.
Tot en met 1 januari 2019 kan onderhands schriftelijk een bod worden uitgebracht ten kantore van bovengenoemde notarissen.
Zoals bekend, dienen alle bieders en mijners te voldoen aan de vereisten voor het uitbrengen van biedingen via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling en voorts zich bij de openbare verkoop desgevraagd te legitimeren en een verklaring van hun bank te overleggen, waaruit hun financiële gegoedheid blijkt. Alvorens tot gunning wordt overgegaan, dient door de hoogste bieder (voor zover nog niet gedaan) binnen drie (3) werkdagen na de veiling een waarborgsom te worden gestort casu quo een bankgarantie te worden gesteld ter grootte van 10% van de koopprijs met een minimum van € 5.000,00.

Aan bovenstaande vereisten zal strikt de hand gehouden worden. Bieders dan wel mijners die aan bovengestelde voorwaarden niet (tijdig) voldoen, ook al zijn het bij de notaris bekende bieders dan wel mijners, lopen het risico te worden afgewezen.
De betaling van de koopprijs dient uiterlijk plaats te vinden op 12 februari 2019.
Info: www.veilingnotaris.nl
RoX Legal B.V., Weena 220, Postbus 2560, 3000 CN Rotterdam, tel. 010 20 01 712, in behandeling bij Shaila Tang Ali.

Omgeving:
Dit ruim opgezette en goed verzorgde complex met leuke groene binnentuin ligt aan een aantal rustige straten in de Venserpolder, nabij de Johan Cruijff Arena en Ziggodome. In de nabijheid vindt u diverse scholen, winkelcentrum de Amsterdamse Poort en ook openbaar vervoer is op loopafstand (station Duivendrecht) en de metro en diverse buslijnen
bij Station Arena

Indeling volgens ons archief uit 2008:
Middels de trap bereikt u de tweede verdieping. Entree, hal, ruime badkamer met douche, wastafel, toilet en wasmachineaansluiting. Ruime slaapkamer met uitzicht op de fraaie, rustige binnentuin. Ruime lichte woonkamer aan de voorzijde van de woning. De grote woonkeuken is voorzien van een net keukenblok en geeft toegang tot het balkon gelegen op het zuiden, dat uitkijkt op de binnentuin.
Separate berging gelegen op de begane grond

LET OP! Tot en met 1 januari 2019 kan onderhands schriftelijk een bod worden uitgebracht ten kantore van bovengenoemde notarissen. Daarna kan alleen nog geboden worden op de dag van de veiling, t.w. 16-01-2019
Overdracht Status Beschikbaar Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement bovenwoning Subtype woning Flat(woning) permanent Bouwjaar 1985 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 60 m² Inhoud 180 m³ Aantal kamers 2 Aantal slaapkamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag Balkon Ja Energie Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Box Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren, Betaald parkeren, Parkeervergunningen Dak Soort dak plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Weesperkarspel Sectie A Perceelnummer 1919 Index 91 Eigendomssituatie Eigendom belast met erfpacht Afgekocht tot 2035-06-16

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.