Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Minnellistraat 27 in Almere 1325 SZ

Minnellistraat 27

1325 SZ Almere
Verkoop bij Inschr.

Omschrijving

OPEN HUIS, maandag 21 januari a.s. van 14.00 tot 15.00 uur.

Openbare executoriale verkoop (ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek) op 23 januari 2019 bij inzet en afslag vanaf 09.30 uur, via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling, ten overstaan van een van de (toegevoegd) notarissen verbonden aan RoX Legal. B.V.

De gebruikssituatie van het Registergoed...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1996 Woonoppervlakte 100 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

OPEN HUIS, maandag 21 januari a.s. van 14.00 tot 15.00 uur.

Openbare executoriale verkoop (ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek) op 23 januari 2019 bij inzet en afslag vanaf 09.30 uur, via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling, ten overstaan van een van de (toegevoegd) notarissen verbonden aan RoX Legal. B.V.

De gebruikssituatie van het Registergoed is - voor zover Verkoper bekend (mede op basis van de Basisregistratie Personen) - als volgt: in gebruik bij de debiteur en mogelijk verhuurd en/of in gebruik gegeven aan (een) derde(n).

Wellicht wordt er in strijd met het in de hypotheekakte opgenomen huurbeding verhuurd. Het verzoekschrift voor verlof tot het inroepen van het huurbeding zal bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank worden ingediend.
Op verzoek van de executant wordt voorts het huurbeding ingeroepen tegen alle ingeschreven entiteiten alsmede tegen alle onbekende zakelijke (onder)huurders en/of gebruikers middels het uitbrengen van een exploit. In dit exploit wordt tevens de ontruiming aangezegd.
Eventuele ontruiming is voor rekening en risico van de koper. De verkoper staat niet in voor kopers bevoegdheid tot ontruiming. Er vindt geen verrekening plaats van huren, servicekosten en/of waarborgsommen.

Voor zover verkoper bekend, is over de verkrijging van voormeld registergoed geen omzetbelasting, maar wel overdrachtsbelasting verschuldigd.
De overdrachtsbelasting bedraagt 2% over de koopsom en wordt nimmer geacht in het bod te zijn begrepen. Aan overdrachtsbelasting is verschuldigd het bedrag dat door de belastingdienst of de belastingrechter wordt vastgesteld met toepassing van de Wet op belastingen van rechtsverkeer.

Voor rekening van koper komt:
- het notarieel honorarium;
- de kadastrale kosten, alsmede de kosten van de kadastrale recherches;
- de eventuele ontruimingskosten.

De openbare executoriale verkoop geschiedt overeenkomstig de Algemene Voorwaarden voor Executieverkopen 2017 (AVVE), voor zover daarvan in de Bijzondere Veilingvoorwaarden niet is afgeweken.

De veilingvoorwaarden liggen reeds ter inzage ten kantore van bovengenoemde notarissen.

LET OP! Tot en met 8 januari 2019 kan onderhands schriftelijk een bod worden uitgebracht ten kantore van bovengenoemde notarissen.

Zoals bekend, dienen alle bieders en mijners te voldoen aan de vereisten voor het uitbrengen van biedingen via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling en voorts zich bij de openbare verkoop desgevraagd te legitimeren en een verklaring van hun bank te overleggen, waaruit hun financiële gegoedheid blijkt. Alvorens tot gunning wordt overgegaan, dient door de hoogste bieder (voor zover nog niet gedaan) binnen drie (3) werkdagen na de veiling een waarborgsom te worden gestort casu quo een bankgarantie te worden gesteld ter grootte 10% van de koopprijs met een minimum van 15.000,00 euro

Aan bovenstaande vereisten zal strikt de hand gehouden worden. Bieders dan wel mijners die aan bovengestelde voorwaarden niet (tijdig) voldoen, ook al zijn het bij de notaris bekende bieders dan wel mijners, lopen het risico te worden afgewezen.

De betaling van de koopprijs dient uiterlijk plaats te vinden op 19 februari 2019.

Info:
RoX Legal B.V., Weena 220, Postbus 2560, 3000 CN Rotterdam, tel. 010 2001 739, in behandeling bij J.M.Y. Rob.

Ligging:
Ruime, tweelaagse tussenwoning met een tuin aan de achterzijde in de populaire Filmwijk. Lichte woonkamer met schuifpui, ruime open keuken met apparatuur, drie slaapkamers en een complete badkamer voorzien van een ligbad, douche, 2e toilet en een wastafel. De woning ligt op loopafstand van het Weerwater, op fiets afstand van het nieuwe stadshart van Almere Stad, scholen en nabij de uitvalswegen A-6 en de A-27.

Indeling volgens archief NVM!!:
Begane grond:
Entree/hal met de meterkast, toilet met een fonteintje en de trap-pgang naar de 1e verdieping.
Tuin gerichte woonkamer voorzien van een schuifpui en een terra plavuizen vloer met vloerverwarming
De open keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning, is geplaatst in een ruime hoek opstelling en voorzien van o.a. een koelkast, vriezer, kookplaat, oven, afzuigkap en een vaatwasser.
De tuin is voorzien van een vrijstaande berging en gelegen op het noordwesten.
1e verdieping:
Overloop met toegang naar drie ruime slaapkamers waarvan een met een vaste kastenwand.
De badkamer in lichte kleur opstelling is voorzien van een ligbad, separate douche hoek, vaste wastafel en een tweede toilet.
Aparte ruimte voor een wasmachine en een droger.
Overdracht Status Beschikbaar Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning eengezinswoning Type woning tussenwoning Kwaliteit woning Normaal Bouwjaar 1996 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 100 m² Perceeloppervlakte 134 m² Inhoud 270 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Isolatie Dubbel glas Warmwater Centrale voorziening Verwarming Stadsverwarming Buitenruimte Tuin Achtertuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 50 m² (10.0 m bij 5.0 m) Ligging hoofdtuin Noordwest Achterom Ja Kwaliteit tuin aan te leggen Bergruimte Schuur / Berging Aangebouwd hout Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Redelijk Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie Kadastrale gegevens Gemeente Almere Sectie U Perceelnummer 3499 Oppervlakte 134 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.