“Zoek hier uw
droomhuis”

  • Kopen
  • Huren
Plaats:
Type:
Prijs:
Plaats:
Type:
Prijs:

“Niet gevonden wat
u zocht ?”

Plaats nu gratis een zoekopdracht en krijg als eerst het nieuwste aanbod per mail toegestuurd.

inschrijven

Vrij op Naam (VON)

Bij de aanschaf van een bestaande woning komen meer kosten kijken dan alleen de koopsom. U koopt meestal op basis van "kosten koper", oftewel alle kosten die gemoeid zijn met de aankoop, c.q. overdracht, worden door de koper betaald. Vrij op naam houdt in dat u deze kosten niet hoeft te betalen omdat de verkoper deze kosten voor zijn/haar rekening neemt. Een besparing van al snel duizenden euro's.

Bespaar op de kosten!
Tijdens de VON-actie bespaart u op de volgende kosten:

  • Overdrachtsbelasting (2% van de koopprijs)
  • Notariskosten voor de koop- en leveringsakte
  • Inschrijvingskosten Kadaster

De startersrente regeling

Minimaal 10 jaar een voorschot van 20%
De Key betaalt 20% van de maandelijkse hypotheekrente voor u, 10 jaar lang. Dit noemen we de voorschotten. Deze voorschotten zijn een lening die u terugbetaalt. U mag deze onder voorwaarden wel bijna helemaal aftrekken van uw belastbaar inkomen. Uw maandelijkse hypotheeklasten zijn zo een stuk lager. Pas wanneer u de woning gaat verkopen, of na 30 jaar, betaalt u de voorgeschoten hypotheekrente terug. En alleen als uw huis meer waard is geworden. Veilig dus.Voordelen van de Starters Renteregeling

  • U heeft door de voorschotten tot 20% extra budget, waardoor u een woning kunt kopen die voorheen niet bereikbaar was.
  • Uw maandelijkse hypotheeklast is door de voorschotten lager dan bij een vergelijkbare hypotheek.
  • U wordt 100% eigenaar van de woning.
  • Woning bij verkoop niet in waarde toegenomen? Geen terugbetaling van de voorschotten en rentevergoeding. Indien er wel een waardestijging heeft plaatsgevonden dan is de helft daarvan voor u. Met de andere helft wordt de lening terugbetaald. De eventuele "restschuld" op deze specifieke lening wordt kwijtgescholden.
  • De zekerheid van Nationale Hypotheek Garantie.

De voorwaarden

U komt in aanmerking voor de Starters Renteregling als uw huishoudinkomen niet hoger is dan € 48.750,- bruto per jaar.

Bereken uw voordeel

Bereken uw voordeel op www.startersrenteregeling.nl. Op deze website berekent u in een handomdraai uw extra financiële ruimte met de Starters Renteregeling. Ook krijgt u een indicatie van uw maandlasten "onder de streep". Wilt u meer weten over de Starters Renteregeling? Neem dan gerust contact met ons op.