“Zoek hier uw
droomhuis”

  • Kopen
  • Huren
Plaats:
Type:
Prijs:
Plaats:
Type:
Prijs:

“Niet gevonden wat
u zocht ?”

Plaats nu gratis een zoekopdracht en krijg als eerst het nieuwste aanbod per mail toegestuurd.

inschrijven

Veiling

Met een grote regelmaat organiseert de “Eerste Amsterdamse Onroerend goed Veiling” (EAOGV) in Amsterdam veilingen van onroerend goed en wel op maandagavond na 18.00 uur in het gebouw “Felix Meritis” op de Keizersgracht 324. Genoemde veiling is het oudste onroerend goed veilinghuis van Nederland en bestaat reeds 150 jaar.

De o.g. veiling in Amsterdam is uniek in Nederland, niet alleen door de tradities zoals de borden en het veilingboekje maar ook door het systeem.

Het veilinghuis veilt niet alleen voor banken en andere financiële instellingen, de zogenaamde executieveiling, maar veilt ook voor particulieren, de gemeente, beleggers en andere opdrachtgevers, de zogenaamde vrijwillige veilingen.

Met de juiste begeleiding, kennis en ervaring is het zeer eenvoudig om relatief goedkoop een huis of appartement op de veiling te kopen. Er zitten echter wel veel haken en ogen aan een veiling. Daarom is het aan te raden om op een veiling een deskundige mee te nemen die jarenlange ervaring heeft op deze veiling, of het nu gaat om het aankopen van een woning of om de verkoop van een woning.

Wij kunnen stellen dat wij met onze jarenlange ervaring een uitermate deskundig kantoor voor u zijn!

Mocht u geïnteresseerd zijn in de aankoop van een veilingobject, of wilt u via de veiling iets verkopen dan kunt u met ons, geheel vrijblijvend, een afspraak maken.