“Zoek hier uw
droomhuis”

  • Kopen
  • Huren
Plaats:
Type:
Prijs:
Plaats:
Type:
Prijs:

“Niet gevonden wat
u zocht ?”

Plaats nu gratis een zoekopdracht en krijg als eerst het nieuwste aanbod per mail toegestuurd.

inschrijven

Verkoop

Omdat de woningmarkt in Amsterdam nu eenmaal een aparte woningmarkt is, is het voor u als verkoper van het grootste belang om een deskundig, betrouwbaar en bovenal reëel verkoop advies te krijgen zonder dat u gouden bergen krijgt voorgespiegeld die uiteindelijk resulteren in een teleurstellende opbrengst.

Voor een succesvolle verkoop is het van belang dat er maatwerk wordt geleverd, zowel tijdens de bezichtigingen, onderhandelingen of bij welk facet van de verkoop dan ook. Wij zien dit als standaard die onze cliënten van ons mogen verwachten. Ons werk komt zichtbaar tot uiting in een schitterende presentatie op Funda. Voor de foto’s maken wij gebruik van een professionele fotograaf die tevens in overleg met u de verkoopstyling verzorgt. Dezelfde fotograaf maakt eveneens 360 graden foto’s, een video en een plattegrond zodat uw woning gegarandeerd de meeste aandacht krijgt. De full-color brochure wordt door ons zelf gemaakt, foto’s mogen hier zeker niet in ontbreken! In de hedendaagse makelaardij staat het nut van een verkoopbrochure ter discussie. Wij zijn van mening dat de brochure moet worden gezien als het verlengde van een bezichtiging waarop dan ook zeker niet “bezuinigd” mag worden.

Overigens gaan vanzelfsprekend verder dan alleen de aanmelding op Funda! Wij maken gebruik van ons brede netwerk, plaatsen uw woningen op onze eigen website, op de website van de NVM, de Makelaars Verenging Amsterdam (MVA), Jaap.nl en diverse andere nieuwe huizensite ’s, zodat uw object de aandacht krijgt die het verdient!

Voor de gehele begeleiding van het verkoop traject brengen wij u een courtage in rekening die afhankelijk is van het te verkopen huis of appartement. Wij spreken dit helder vooraf met u af zodat er achteraf geen moeilijkheden ontstaan. Wij hebben zeer veel vertrouwen in onze kwaliteiten en brengen daarom dan ook geen kosten in rekening indien u de verkoopopdracht om welke reden dan ook mocht willen intrekken. De sinds kort in de markt gecreëerde “opstartkosten” bent u bij ons absoluut niet verschuldigd.

Mocht u geïnteresseerd zijn geraakt dan komen wij met alle plezier, geheel vrijblijvend, een keer bij u langs voor een nadere toelichting over onze service en een verkoopadvies op maat.