“Zoek hier uw
droomhuis”

  • Kopen
  • Huren
Plaats:
Type:
Prijs:
Plaats:
Type:
Prijs:

“Niet gevonden wat
u zocht ?”

Plaats nu gratis een zoekopdracht en krijg als eerst het nieuwste aanbod per mail toegestuurd.

inschrijven

Aankoop

Als geen ander weten wij dat voor de meeste mensen het kopen van een huis een zeer spannende en emotionele beslissing is. Tijdens dit proces is het erg belangrijk dat u een vertrouwenspersoon naast u heeft staan die u een gedegen en objectief advies kan geven wat betreft de bouwkundige staat en de juridische stekeligheden (denk bijvoorbeeld aan erfpacht) van de woning en ook heel belangrijk, wat de waarde van de woning is.

Wij krijgen dagelijks alle nieuw aangemelde woningen binnen. Naast het aanbod via Funda krijgen wij dankzij ons brede netwerk diverse woningen aangeboden, via ander kanalen, die niet op Funda staan of op Funda komen. U moet dan denken aan woningen die nog verbouwd –moeten- worden, of van woningen van woningbouwverengingen die geen toegang tot Funda hebben of van partijen die eerst proberen zonder een makelaar het object te verkopen. Vaak zitten tussen die objecten de leukste huizen!

Vanaf stap 1, (wat wilt u uitgeven, wat zoekt u en in welke buurt) tot en met de uiteindelijke sleuteloverdracht, zorgen wij ervoor dat u uw droomhuis op een prettige manier kunt betrekken.

U begrijpt dat er tussen stap 1 en de sleuteloverdracht nog een heel traject zit. Wij gaan met u de woningen bezichtigen, voeren in overleg met u de onderhandelingen en gaan met u naar de notaris voor het ondertekenen van de koopakte. Tenslotte gaan we nog een 2e keer naar de notaris voor de overdracht van de woning.

Voor onze begeleiding bij het aankopen van een woning spreken wij vooraf met u een courtage af. De courtage is afhankelijk van de opdracht. Het is ook mogelijk dat u ons “gedeeltelijk” inhuurt indien u bijvoorbeeld zelf al een huis heeft gevonden. Hiervoor berekenen wij een aangepast tarief.

Wij hebben zeer veel vertrouwen in onze kundigheid, kwaliteit en service en brengen daarom geen kosten bij u in rekening indien u de aankoopopdracht mocht willen intrekken.

Mocht u geïnteresseerd zijn geraakt dan komen wij met alle plezier en geheel vrijblijvend een keer bij u langs voor een nadere toelichting van onze service. U kunt vanzelfsprekend ook altijd een afspraak maken bij ons op kantoor. En mocht u die afspraak willen maken NA de gebruikelijke werktijden, dan is dat voor ons geen enkel probleem.