“Zoek hier uw
droomhuis”

  • Kopen
  • Huren
Plaats:
Type:
Prijs:
Plaats:
Type:
Prijs:

“Niet gevonden wat
u zocht ?”

Plaats nu gratis een zoekopdracht en krijg als eerst het nieuwste aanbod per mail toegestuurd.

inschrijven

Ons kantoor

Wij zijn sinds 1988 gevestigd in Amsterdam-Zuid aan de Lairessestraat 109. In de kleine 25 jaar van ons bestaan hebben wij een breed netwerk opgebouwd van makelaars, beleggers, notarissen, banken, tussenpersonen en professionele vastgoed partijen. Mede dankzij dit netwerk, onze inzet en onze persoonlijke benadering slagen wij in 99 van de 100 gevallen erin om de juiste koper/verkoper voor een huis of appartement te vinden.

Ons kantoor heeft er altijd bewust voor gekozen om met een klein team te werken. Het grote voordeel daarvan is dat iedereen bij ons op de hoogte is van de lopende zaken zodat wij uw vragen of opmerkingen snel kunnen beantwoorden. Ons kantoor is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Dit geeft u de zekerheid dat wij over een gedegen vakkennis beschikken en geeft u de nodige waarborgen voor een deskundige afhandeling van uw aan- en/of verkoopopdracht. Middels het geautomatiseerd netwerk blijven wij op de hoogte van het actuele aanbod (Funda) en hebben wij toegang tot het verkoop- archief van de NVM.

Tevens is ons kantoor lid van de Makelaars Vereniging Amsterdam (MVA), waardoor wij zeer goed op de hoogte zijn van het wel en wee in Groot Amsterdam. Tenslotte zorgen de jaarlijkse seminars er voor dat wij onze kennis op peil houden.