Van Hogendorpstraat 197 - 1 AMSTERDAM

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1931-1944
Ligging  :  In centrum, in woonwijk, open ligging, vrij uitzicht
VVE bijdrage  :  95 p/mnd
Woonoppervlakte  :  41 m²
Inhoud  :  100 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Overige ruimte  :  toilet, hal, balkon
Omschrijving:
Perfect ingedeeld 2-kamer appartement van 41m2 met een groot balkon/terras op het zuiden, gelegen in de populaire Staatsliedenbuurt!

* For English, please see below. *

Omgeving:
Deze woning ligt op een ideale plek in Amsterdam. Brouwerij Troost, bioscoop het Ketelhuis, Mossel & Gin, North Sea Jazz Club, De Bakkerswinkel, de Ton Ton club, allemaal fijne plekjes in het Westerpark waar je lopend naar toe kunt. Ook voor een rondje hardlopen, picknicken, het huren van een bootje, de Neighbourfood market en de Sunday market zit je hier goed! Op de Van Limburg Stirumstraat vind je winkels voor je dagelijkse boodschappen. De Haarlemmerdijk met haar leuke boetiekjes, de Jordaan en het pondje naar de NSDM-werf zijn dichtbij. Om de hoek gaan tram 10 en bus 21 en 753 (nachtbus). Je bent binnen een paar minuten fietsen op Amsterdam CS en met de auto via de S103 snel op de ringweg A10.

Indeling:
1e verdieping: entree, kleine hal met de cv-ketel, separaat toilet met een fonteintje, ruime doorzon-woonkamer met een open keuken, royaal en zonnig balkon/terras (9m2) aan de achterzijde welke bereikbaar is vanuit de woonkamer en de slaapkamer aan de achterzijde, moderne badkamer met een douche, wastafel en de wasmachine-aansluiting.

Bijzonderheden:
- Notariskeuze koper conform ringmodel Amsterdam.
- Eigen grond, geen erfpacht.
- Gezonde en professioneel beheerde VvE, de servicekosten bedragen thans 95,56 euro per maand
- Door de gehele woning ligt een fraaie laminaat vloer
- Oplevering in overleg, kan spoedig.

***

Great one-bedroom apartment (41m2) with a large balcony with a lot of sunlight, located in the popular Staatsliedenbuurt.

Area:
This house has a great location in Amsterdam. Some popular hotspots in the nearby area are Brouwerij Troost, cinema Het Ketelhuis, Mossel & Gin, North Sea Jazz Club and many more you can simply walk to in the Westerpark. In the park you can also go for a run or rent a boat. You can shop your groceries at the Van Limburg Stirumstraat and for some real shopping you can go to the Haarlemmerdijk. The NDSM-werf with its boats to Amsterdam North are also not too far, and you will find tram 10 and busses 21 and 753 just around the corner. The Central Station is also nearby, as well as the highway A-10 if you prefer to go by car.

Layout:
2nd floor: entrance, hallway with the central heating unit, separate toilet with a sink, spacious livingroom with a lot of sunlight and an open kitchen, great balcony (9m2) located south which you can reach from the livingroom and the bedroom located at the back of the house, modern bathroom with a shower, sink and the installment for the washingmachine.

General information:
- The buyer can choose a notary of his or her liking (within Ringmodel Amsterdam)
- No ground lease (="erfpacht")
- Professional and financial fit Owner's Association (="VvE"), the monthly servicecosts are 95,56 euros
- Beautiful laminated floor throughout the whole apartment
- Date of delivery to be discussed
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


De Lairessestraat 109, 1071 NX Amsterdam
Telefoon: 020-6765935
Fax: 020-6629075
E-mail: info@geldhof.nl
Internet: www.geldhof.nl