Theodorus Majofskistraat 43 - 2 AMSTERDAM, Slotervaart

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1955
Wijk  :  Slotervaart
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
VVE bijdrage  :  92 p/mnd
Woonoppervlakte  :  48 m²
Externe bergruimte  :  11 m²
Inhoud  :  125 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  toilet, hal, balkon
Omschrijving:
Op de derde verdieping een twee kamer appartement met een balkon zowel aan de voor- als achterzijde. Twee bergingen aanwezig, op de begane grond en op de zolderverdieping.

Omgeving:
De woning is gelegen in een rustige woonwijk te Amsterdam-West, in Slotervaart, tussen de Pieter Calandlaan en de Louis Bouwmeesterstraat. 300 meter buiten de ringweg A-10 van Amsterdam.
In de directe omgeving is een klein winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen Sierplein). Er zijn goede openbaarvervoer mogelijkheden. Met tramlijnen 1 en 2 bent u snel in het Vondelpark (7 min), het centum van Amsterdam, het centraal station en het grote winkelcentrum op het Osdorpplein. Per trein, aan het einde van de straat via (NS) station Lelylaan, kunt u alle kanten op, o.a. richting Utrecht, Schiphol, Den Haag en naar Amsterdam CS. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden in de directe omgeving! Betaald parkeren, met de mogelijkheid om een vergunning aan te vragen voor bewoners.

De indeling is als volgt:
2e verdieping: entree, hal, ruime woonkamer met een balkon gelegen op het westen, dichte keuken voorzien van een standaard keukenblok, separate toilet, badkamer voorzien van douche en wastafel, slaapkamer en een balkon op het oosten.
Zowel op de begane grond als op de zolderverdieping een berging.Bijzonderheden:
- Erfpacht is AFGEKOCHT tot en met 30 november 2054
- Uitstekende VVE met een grote spaarpot!
- Servicekosten bedragen € 91,71 per maand
- Spoedige oplevering is mogelijk
- Kosten voor de koopakte en de akte van levering zijn voor rekening van verkoper
- Vaste project notaris Spier en Hazenberg
- Clausule eigen bewoning van toepassing. Ouders kunnen wel voor hun kind kopen!
- Verkoper heeft het object zelf nooit feitelijk bewoond.


****

STARTERSRENTEREGELING

Deze woning wordt aangeboden met de STARTERS RENTEREGELING. 10 jaar lang een voorschot van 20% op de maandelijkse hypotheekrente!! Met behoud van de hypotheekrente aftrek.

De Key betaalt 20% van de maandelijkse hypotheekrente voor u, 10 jaar lang. Dit noemen we de voorschotten. Deze voorschotten zijn een lening die u terugbetaalt. U mag deze onder voorwaarden wèl helemaal aftrekken van uw belastbaar inkomen. Uw maandelijkse hypotheeklasten zijn zo een stuk lager. Pas wanneer u de woning gaat verkopen, of na 30 jaar (einde looptijd hypotheek), betaalt u de voorgeschoten hypotheekrente terug. En dit alléén als uw huis meer waard is geworden. Veilig dus! De belangrijkste redenen om gebruik te maken van de Starters Renteregeling:

• U heeft door de voorschotten tot 20% extra budget, waardoor u een woning kunt kopen die voorheen niet bereikbaar was.
• Uw maandelijkse hypotheeklast is tot 25% lager dan bij een vergelijkbare hypotheek
• U bent 100% eigenaar van de woning.
• Woning bij verkoop niet in waarde toegenomen? Geen terugbetaling van de voorschotten en rentevergoeding.
• De zekerheid van Nationale Hypotheek Garantie.

De Starters Renteregeling geldt voor hypotheekbedragen tot maximaal de Nationale Hypotheek Garantie grens. U komt in aanmerking voor de Starters Renteregeling als uw huishoudinkomen niet hoger is dan € 38.950,- bruto per jaar. Op onze website berekent u in een handomdraai uw extra financiële ruimte met de Starters Renteregeling. Zie voor een uitgebreidere uitleg onze website of de brochure. Mocht u nog vragen hebben, u kunt ons altijd bereiken!
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


De Lairessestraat 109, 1071 NX Amsterdam
Telefoon: 020-6765935
Fax: 020-6629075
E-mail: info@geldhof.nl
Internet: www.geldhof.nl