Pieter van der Werfstraat 124 AMSTERDAM

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Drive-in woning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  2001-2010
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk, open ligging
Woonoppervlakte  :  115 m²
Inpandige ruimte  :  31 m²
Perceeloppervlakte  :  39 m²
Inhoud  :  492 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  4
Tuin  :  Normaal, west, 4.74 x 9.65 m
Parkeergelegenheid  :  Inpandig, parkeerkelder, parkeerplaats
Overige ruimte  :  toilet, gang, berging
Omschrijving:
UNIEK! PRIVÉ PARKEERPLAATS ONDER UW HUIS, DIRECT VANUIT DE KEUKEN TE BEREIKEN!

Heerlijk grote eengezinswoning van 115m2 (NEN 2580) verdeeld over 4 verdiepingen en een privé garage van ca. 22 m2 direct onder het huis met voldoende ruimte voor een auto.

Omgeving:
Aan de rand van Amsterdam-West (Geuzenveld) ligt deze recent gebouwde woning in een rustige en kindvriendelijke buurt. Met de auto bent u via de Haarlemmerweg snel in het centrum of op één van de uitvalswegen naar Haarlem, Den Haag en Zaandam. Op het Lambertus Zeilplein (3 minuten fietsen) vindt u een breed scala aan winkels voor de dagelijkse boodschappen. Om de hoek vindt u Sportpark de Eendracht en de parken de Eendracht en Park de Kuil. Met het openbaar vervoer is de bereikbaarheid ook prima: vanaf het Lambertus Zeilplein pakt u tram 13 naar de stad of het Centraal Station of nog dichter bij de woning de bussen 21 en 61.


Indeling
Entree op de begane grond, meterkast, trap naar de woonkeuken. De keuken is direct gelegen aan de tuin, grote tuin van ca. 46 m2 gelegen op het westen, apart toilet met een fonteintje, interne trap naar de garage met een eigen oprit en voldoende ruimte voor een auto/motor en een scooter. Trap naar de eerste verdieping, thans in gebruik als woonkamer en een slaapkamer. Eventueel kan hier ook 1 grote woonkamer gecreëerd worden. Tweede verdieping: twee slaapkamers, badkamer voorzien van een tweede toilet, douche en een wastafel, inpandige berging met de CV-ketel en mechanische ventilatie-unit.


Bijzonderheden:
- Heerlijke tuin van 46m2 gelegen op het westen.
- Privé garage onder de woning, direct te bereiken via de woning
- Eigen entree vanaf de straat
- Notaris: keuze koper (binnen de notarisring Amsterdam)
- Het voordeel overdrachtsbelasting komt ten goede aan verkoper
- Verkoper heeft het object nooit feitelijk bewoond

Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


De Lairessestraat 109, 1071 NX Amsterdam
Telefoon: 020-6765935
Fax: 020-6629075
E-mail: info@geldhof.nl
Internet: www.geldhof.nl