Kattenburgergracht 9 - F AMSTERDAM

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1931-1944
Ligging  :  Aan drukke weg, aan vaarwater, in woonwijk, open ligging, vrij uitzicht
VVE bijdrage  :  79 p/mnd
Woonoppervlakte  :  30 m²
Externe bergruimte  :  4 m²
Inhoud  :  84 m³
Totaal aantal kamers  :  1
Aantal slaapkamers  :  1
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  gang, hal
Omschrijving:
Kattenburgergracht 3-17, een recent gesplitst complex van Woonstichting De Key op een geweldige plek in het centrum van Amsterdam!

De woning
Ideaal en een heerlijk licht STUDIO-appartement van 30 m2 gelegen op de derde verdieping mét een berging in de onderbouw, op een ware top locatie nabij het centrum!

Omgeving
De woning is gelegen op een van de beste locaties van Amsterdam. Vanuit het raam kijkt u op het Scheepvaartmuseum en de Nieuwe Vaart. Het Rembrandsplein en Waterlooplein bevinden zich op ca. 5 minuten fietsen en het Centraal station ligt op 5 minuten lopen. Buslijn 22, 48 en 359 stoppen voor de deur en brengen u naar alle delen van de stad. Een parkeervergunning kunt u aanvragen bij de Gemeente Amsterdam. Op dit moment is er geen wachttijd voor dit gebied! (Zie Cition)

Ontwikkeling
De woning maakt deel uit van een recent gespitst complex aan de Kattenburgergracht 3-17 te Amsterdam. De fundering is onlangs nagekeken en code II is afgegeven. Voor het overige groot onderhoud is een meerjaren onderhoudsplan opgesteld. De woningbouwvereniging doet nog voor een groot deel mee in de onderhoudskosten ("bruidsschat"). In de toekomst wordt het marineterrein op Kattenburg ontwikkeld tot een nieuw stukje Amsterdam. De Kattenburgergracht zelf gaat ook op de schop en wordt helemaal herontwikkeld door de gemeente Amsterdam. Alle informatie hierover is beschikbaar op ons kantoor.

Indeling:
Derde verdieping: entree, badkamer voorzien van een douche, wastafel en een toilet. Woon/slaapkamer gelegen aan de voorzijde van het gebouw met uitzicht op de gracht, open-keuken, de keuken dient nog geplaatst te worden door koper.

Separate berging gelegen in de onderbouw.

Bijzonderheden:
- De woning is voorzien van een c.v. uit 2012
- De Key-keukenactie is ook bij deze woning van toepassing
- De erfpachtcanon is AFGEKOCHT tot en met 31-08-2034
- Oplevering kan spoedig
- Vaste project notaris, t.w. Notariskantoor Spier en Hazenberg
- Het honorarium van de notaris m.b.t. de koop en leveringsakte is voor rekening van verkoper
- Clausule eigen bewoning van toepassing. Ouders mogen wel voor hun kinderen kopen!
- Verkoper heeft het object zelf nooit feitelijk bewoond

-- STARTERSRENTEREGELING --

Deze woning wordt aangeboden met de STARTERS RENTEREGELING. 10 jaar lang een voorschot van 20% op de maandelijkse hypotheekrente!! Met behoud van de hypotheekrente aftrek.

De Key betaalt 20% van de maandelijkse hypotheekrente voor u, 10 jaar lang. Dit noemen we de voorschotten. Deze voorschotten zijn een lening die u terugbetaalt. U mag deze onder voorwaarden wèl helemaal aftrekken van uw belastbaar inkomen. Uw maandelijkse hypotheeklasten zijn zo een stuk lager. Pas wanneer u de woning gaat verkopen, of na 30 jaar (einde looptijd hypotheek), betaalt u de voorgeschoten hypotheekrente terug. En dit alléén als uw huis meer waard is geworden. Veilig dus! De belangrijkste redenen om gebruik te maken van de Starters Renteregeling:

• U heeft door de voorschotten tot 20% extra budget, waardoor u een woning kunt kopen die voorheen niet bereikbaar was.
• Uw maandelijkse hypotheeklast is tot 25% lager dan bij een vergelijkbare hypotheek
• U bent 100% eigenaar van de woning.
• Woning bij verkoop niet in waarde toegenomen? Geen terugbetaling van de voorschotten en rentevergoeding.
• De zekerheid van Nationale Hypotheek Garantie.

De Starters Renteregeling geldt voor hypotheekbedragen tot maximaal de Nationale Hypotheek Garantie grens. U komt in aanmerking voor de Starters Renteregeling als uw huishoudinkomen niet hoger is dan € 38.950,- bruto per jaar. Op onze website berekent u in een handomdraai uw extra financiële ruimte met de Starters Renteregeling. Zie voor een uitgebreidere uitleg onze website of de brochure. Mocht u nog vragen hebben, u kunt ons altijd bereiken!
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


De Lairessestraat 109, 1071 NX Amsterdam
Telefoon: 020-6765935
Fax: 020-6629075
E-mail: info@geldhof.nl
Internet: www.geldhof.nl