Jan van Galenstraat 227 - 2 AMSTERDAM, De Baarsjes

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1931-1944
Wijk  :  De Baarsjes
Ligging  :  Aan drukke weg, aan park, in woonwijk
VVE bijdrage  :  96 p/mnd
Woonoppervlakte  :  45 m²
Inhoud  :  120 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Overige ruimte  :  hal, balkon
Omschrijving:
Leuk 3-kamerappartement van circa 45 m2 in de Baarsjes met uitzicht op het Erasmuspark!

Ligging:
De woning is gelegen in De Baarsjes in Amsterdam-West. Architect H. P. Berlage heeft deze wijk ontworpen in de stijl van de Amsterdamse School. Zo heeft hij ook het bekende Mercatorplein ontworpen, die vernoemd is naar een cartograaf, met de wereldkaart in het plaveisel. De straten in De Baarsjes zijn vernoemd naar admiralen, zeehelden en ontdekkingsreizigers, maar ook naar West-Indische begrippen. Er is in deze buurt veel middelhoogbouw, met slechts enkele hoge gebouwen aan het Mercatorplein en enkele flatgebouwen aan de randen van de wijk.

De woning is gelegen tegenover het Erasmuspark. U vindt meerdere winkels en eetgelegenheden op loopafstand in de Jan Evertsenstraat, bij het Rembrandtpark en natuurlijk in de Jan van Galenstraat zelf. Ondanks dat u binnen een mum van tijd in het centrum bent, is de woning gelegen in een rustige buurt. Ook met de auto is de bereikbaarheid goed, u bereikt binnen 5 minuten de Ringweg A-10.

Indeling:
Tweede verdieping: entree, hal, badkamer met een toilet, een douche en een wastafel, de ruime woonkamer en de gesloten keuken zijn gelegen aan de voorzijde, de twee slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde waarbij er één toegang geeft tot het balkon met openslaande deuren gelegen op het zuiden.

Bijzonderheden
- De servicekosten bedragen circa € 96,- per maand
- Financieel gezonde en professioneel beheerde VvE
- Balkon gelegen op het zuiden!
- De woning is gelegen op eigen grond
- Verkoper heeft het object nooit feitelijke bewoond
- De ouderdomsclausule is van toepassing
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


De Lairessestraat 109, 1071 NX Amsterdam
Telefoon: 020-6765935
Fax: 020-6629075
E-mail: info@geldhof.nl
Internet: www.geldhof.nl