Hoogstraat 154 HAASTRECHT

Geveild

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Herenhuis
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1800
Ligging  :  Aan rustige weg, aan vaarwater, in centrum
Woonoppervlakte  :  412 m²
Inpandige ruimte  :  40 m²
Externe bergruimte  :  80 m²
Perceeloppervlakte  :  1.195 m²
Inhoud  :  2.058 m³
Totaal aantal kamers  :  7
Aantal slaapkamers  :  3
Tuin  :  Verzorgd, noordwest, 27 x 30 m
Parkeergelegenheid  :  Aangebouwd steen
Overige ruimte  :  bijkeuken, provisieruimte
Omschrijving:
Mogelijkheid tot bezichtiging: woensdag 26 oktober 2016 tussen 12.00 en 12.30 uur!!

Prachtige monumentale villa gelegen aan het water!

Executieveiling door De Eerste Amsterdamse, op 31 oktober 2016 vanaf 18.00 uur in het gebouw "De Rode Hoed" aan de Keizersgracht 102 te Amsterdam. Veilingnotaris: Mr. R. H. Meppelink, Loyens & Loeff, Fred. Roeskestraat 100, 1076 ED Amsterdam.

Tot 14 dagen voor de dag van de veiling, dus tot en met 17 oktober 2016, kunnen onderhandse biedingen worden gedaan aan het adres van de notaris.

BEZICHTINGEN OP AFSPRAAK!

DE WONING:
Begane grond: entree met toegang tot de garderobe voorzien van vaste kaste en toegang tot het ruime toilet met een fonteintje. Rechts de "herenkamer" met prachtige schouw en open haard. Via de tussendeuren komt u in de zitkamer met eveneens een open haard en openslaande deuren naar de zijtuin. De eetkamer bevindt zich aan de achterzijde, tegenover de prachtige moderne keuken met Gaggenau inbouwapparatuur en met toegang tot de bijkeuken. Vanuit de entree heeft u daarnaast toegang tot de wijnkelder en de trap naar de eerste verdieping.
Eerste verdieping: vanaf de trap komt u in de overloop welke toegang geeft tot onder andere de eerste badkamer en de masterbedroom. In deze badkamer vindt u een afgesloten toilet met fonteintje, een heerlijk bad, badkamermeubilair en een zeer ruime douche. Vanuit deze badkamer heeft u toegang tot de fantastische inloopkast met een lift voor het wasgoed. Vanuit de masterbedroom heeft u toegang tot de entresol met fitnessruimte en de deur naar het dakterras. Vanaf de overloop bereikt u via de antieke trap de hoger gelegen overloop met toegang tot de twee slaapkamers aan de voorzijde met beiden een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel en eveneens beiden een ruime vaste kast. Vanaf deze hoger gelegen overloop bereikt u ook het zonnige dakterras.
Tweede verdieping (in het voorhuis): grote televisiekamer en de technische ruimte met o.a. de CV-ketels, boiler en domoticasysteem.

DE TUIN:
Heerlijke tuin met aan de rechtzijde een theehuis / prieel met rieten kap en houten vloer. Achterin de tuin vindt u een overkapte buitenkeuken met een douche en toilet (met vloerverwarming).

Aan de achterkant van het perceel vindt u een voormalig gemaal met twee verdiepingen. Dit authentieke pand van 50m2 per verdieping kan worden gebruikt als kantoorruimte of gastenverblijf. U komt hier vanuit de tuin binnen op de bovenste verdieping met woonkamer en werkruimte, met de trap naar beneden komt u bij de slaapkamer, toilet, bergruimte en badkamer.

De tuin beschikt over een eigen kade met gelegenheid om uw boot aan te meren in de Hollandse IJssel.

KENMERKEN:
- Woonoppervlakte 412m2
- Overige inpandige ruimten 40m2
- Gebouwgebonden buitenruimte 5m2
- Externe bergruimte 80m2
- Perceeloppervlakte 1195m2
- 8 kamers met 4 slaapkamers

Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


De Lairessestraat 109, 1071 NX Amsterdam
Telefoon: 020-6765935
Fax: 020-6629075
E-mail: info@geldhof.nl
Internet: www.geldhof.nl