Herenmarkt 20 - hs AMSTERDAM

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Benedenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  -1906
Ligging  :  Aan vaarwater, in centrum, in woonwijk
VVE bijdrage  :  100 p/mnd
Woonoppervlakte  :  124 m²
Inpandige ruimte  :  4 m²
Externe bergruimte  :  6 m²
Inhoud  :  300 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Tuin  :  Zuidwest, 3 x 4 m
Overige ruimte  :  hal
Omschrijving:
UNIEKE KANS!

Dubbele benedenwoning van ca. 124m2 gelegen in een prachtig authentiek pand op een zeer bijzondere plek in Amsterdam, de HERENMARKT!

Locatie:
De Herenmarkt is hét pleintje van Amsterdam met prachtig groen en een speeltuin. Op het plein staat een fraai historisch monument: het West-Indisch Huis uit 1617. Het werd in 1623 gehuurd door de West-Indische Compagnie (WIC) en eerst enkele jaren gebruikt door de bestuurders. Later is het gebruikt als populair hotel omstreeks circa 1660. Vandaag de dag wordt het pand gebruikt voor onder andere congressen en huwelijken.

In de buurt ligt de populaire Haarlemmerstraat met ontzettend leuke winkeltjes en restaurants, maar voor de boodschappen kan men ook terecht op de bekende Noordermarkt elke zaterdag. Grote winkelketens zijn echter ook in de buurt te vinden, de Kalverstraat is namelijk in slechts een paar minuten op de fiets te bereiken.

Hoewel de woning in het centrum van de stad is gelegen, is de bereikbaarheid nog steeds goed. Met het openbaar vervoer kunt u in de buurt gebruik maken van de bussen 18, 21, 22 en 353. Het Centraal Station ligt op slechts enkele minuten afstand, hier rijden talloze treinen, trams, metro's en bussen naar alle windstreken.

Indeling:
Op de begane grond met maar liefst een hoogte van 3 meter treft u;
Entree, lange hal welke toegang geeft tot de woonkamer welke is gelegen aan de Herenmarkt. Op deze verdieping tevens de dichte keuken voorzien van een kookplaat, oven, afzuigkap, vaatwasser en een koelkast, de badkamer met een douche cabine en toilet en een slaapkamer aan de achterzijde van de woning.

Vanuit de hal een vaste trap bereikt u het souterrain met twee ruime slaapkamers en twee bergingen waarvan 1 berging in gebruik is als wasruimte. Vanuit deze berging is er toegang tot een buitenplaats welke is voorzien van een berging.
Het souterrain heeft meer dan voldoende stahoogte en daglicht aan zowel de voor als aan de achterzijde.

Bijzonderheden:
- De woning is gelegen op eigen grond
- De servicekosten bedragen € 100,- per maand
- Volledig voorzien van dubbele beglazing
- Eigen binnenplaats aan de achterzijde
- Notariskeuze koper, conform het ringmodel Amsterdam
- Oplevering in overleg
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


De Lairessestraat 109, 1071 NX Amsterdam
Telefoon: 020-6765935
Fax: 020-6629075
E-mail: info@geldhof.nl
Internet: www.geldhof.nl