Heemstedestraat 47 - 2 AMSTERDAM

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1931-1944
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk, open ligging
VVE bijdrage  :  109 p/mnd
Woonoppervlakte  :  54 m²
Inhoud  :  150 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  gang, hal, balkon
Omschrijving:
TOP WONING! (ENGLISH TRANSLATION BELOW)

Zeer licht en ruim 3-kamer appartement (voorheen 4 kamers) van 54m2 met een zonnig balkon aan de achterzijde gelegen op het zuiden in het gewilde Amsterdam-Zuid!

OMGEVING:
De woning is gelegen in een rustig en kindvriendelijk gedeelte van de Hoofddorppleinbuurt, tussen de Woestduinstraat en de Westlandgracht, op loopafstand van de winkels voor de dagelijkse boodschappen, het Vondelpark, basisscholen en het openbaar vervoer. Op het Hoofddorpplein stopt tram 2 die via het Vondelpark en het Leidseplein naar het Centraal Station rijdt. De andere kant op bent u met twee haltes bij een metrolijn en een NS-station voor treinen richting o.a. Den Haag en Schiphol. De diverse buslijnen brengen u naar alle overige windrichtingen. Met de auto, die u overigens gewoon voor de deur kunt parkeren, bent u binnen 3 minuten op de ringweg A-10.

INDELING:
Entree, hal, separaat zwevend toilet met een fonteintje, gerenoveerde badkamer voorzien van een wastafel en een douche, luxe woonkeuken voorzien van alle inbouwapparatuur gelegen aan de achterzijde, zeer groot balkon gelegen op het zuiden, van de woonkamer toegang tot de slaapkamer middels fraaie en-suit deuren gelegen aan de voorzijde met een extra zijkamer.

Bijzonderheden:
- Het appartement is gelegen op eigen grond, dus geen erfpacht!
- Gezonde en professioneel beheerde VVE, de servicekosten bedragen . 109, - per maand.
- Door de gehele woning ligt een fraaie laminaat vloer.
- Notaris: keuze koper.
- Oplevering in overleg, kan spoedig.
- Eenvoudige mogelijkheid tot het creren van een slaapkamer aan de achterzijde met behoud van de woonkeuken.


-----

GREAT APARTMENT!

Light and very specious 2 bedroom apartment (previous 3 bedrooms) from approx. 54 m2 with a sunny balcony at the backside facing south. The apartment is located in the popular area Amsterdam-South.

AREA:
The apartment is located in the quiet and child friendly part of the Hoofddorppleinbuurt between the Woesduinstraat and Westlandgracht, on walking distance form the shops for daily groceries. In the near area you'll find the Vondelpark, primary schools and lots of options for public transport. At the Hoofddorplein tram 2 stops witch runs towards the city center or to the metro stop at the other direction (just 2 stops away). The NS-station Leylylaan is very close by. From this train station it's very easy to get to Schiphol or Den Haag. The various busses will bring you in all the other directions. By car (easy to park in the neighborhood) it just 3 minutes to the A-10 highway.

LAY-OUY,
Second floor: hallway, separate toilet with a small sink, renovated bathroom with a shower and a sink, luxurious living kitchen at the backside with all necessary appliances, specious balcony facing south, living room, bedroom at the front side with a so called 'side room'.

Special Features:

- The apartment is situated on private ground (no erfpacht)
- Healthy and professional organized association of owners, the monthly service charges are . 109, -
- Notary to be picked by the buyer
- The whole apartment has a very nice floor
- Key exchange could be at short notice.
- Easy option to create a bedroom at the backside with the possibilities to keep the living kitchen.

Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


De Lairessestraat 109, 1071 NX Amsterdam
Telefoon: 020-6765935
Fax: 020-6629075
E-mail: info@geldhof.nl
Internet: www.geldhof.nl