Frieslandstraat 175 AMSTERDAM, Buitenveldert

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1960-1970
Wijk  :  Buitenveldert
Ligging  :  Aan rustige weg, aan water, in woonwijk, vrij uitzicht
VVE bijdrage  :  86 p/mnd
Woonoppervlakte  :  46 m²
Inhoud  :  140 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Tuin  :  Normaal, zuid, 2 x 7 m
Parkeergelegenheid  :  betaald parkeren
Overige ruimte  :  hal, berging, wasruimte
Omschrijving:
Te koop: fraaie 2-kamerwoning van 46 m2 (inclusief de voormalige externe berging) met een tuintje aan de achterzijde op het zuiden, vlak bij de populaire Zuid-As!


OMGEVING
De woning is gelegen in de wijk Buitenveldert, vlak bij de Zuid-As, de Vrije Universiteit en het VU Medisch Centrum. Op enkele minuten afstand vindt u het grote overdekte winkelcentrum Gelderlandplein waar u terecht kunt voor alle dagelijkse boodschappen en meer... De bereikbaarheid is uitermate goed, de oprit van de A-10 is op een paar minuten afstand, maar het openbaar vervoer is ook uitstekend bereikbaar: op NS Station Zuid vindt u treinen, bussen, trams en de metro. Maar ook dichter bij huis zijn al bus-, tram- en metrohaltes te vinden! Groen is genoeg te vinden in de buurt, de woning ligt midden tussen het Amsterdamse Bos, het Beatrixpark en het Amstelpark.

INDELING
Entree, hal, inpandige berging met de wasmachine-aansluiting, gesloten moderne keuken voorzien van alle gemakken zoals een kookplaat, oven, afzuigkap, koelkast en een vaatwasser, moderne badkamer voorzien van een douche, toilet en een wastafel, woonkamer aan de achterzijde, slaapkamer eveneens aan de achterzijde, zonnige tuin gelegen op het zuiden.

BIJZONDERHEDEN
- De VvE servicekosten bedragen 85,80 per maand en 31,-- per maand voorschot stookkosten.
- De erfpacht bedraagt 75,80 per jaar en wordt elke 5 jaar aangepast met een prijsindex.
- Herziening van de canon zal geschieden op 15 september 2037.
- Notariskeuze koper, Ringmodel en notaris Ring Amsterdam
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


De Lairessestraat 109, 1071 NX Amsterdam
Telefoon: 020-6765935
Fax: 020-6629075
E-mail: info@geldhof.nl
Internet: www.geldhof.nl