Aaf Bouberstraat 112 AMSTERDAM, Slotervaart

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1984
Wijk  :  Slotervaart
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk, open ligging, vrij uitzicht
Energielabel  :  Klasse C
VVE bijdrage  :  129 p/mnd
Woonoppervlakte  :  85 m²
Externe bergruimte  :  5 m²
Inhoud  :  240 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Overige ruimte  :  balkon
Omschrijving:
For English, please see below.

TOP WONING, GEEN BOVENBUREN!

Heerlijk rustig gelegen 4-kamermaisonnette van 85m2 gelegen op de derde en vierde verdieping. Het appartement beschikt over 3 slaapkamers en is in 2010 helemaal onder handen genomen.

Omgeving
De woning is centraal gelegen ten opzichte van openbaar vervoer en uitvalswegen. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht op het Sierplein (op loopafstand) en het Osdorpplein waar diverse winkels zijn. De woning is zeer gunstig gelegen aan de rand van Amsterdam, nabij de doorgaande weg S107. Via de omliggende snelwegen (A4, A5, A9, en A10) bereikt u onder andere Haarlem, Hoofddorp, Amstelveen, Utrecht en Den Haag. Het centrum van Amsterdam ligt binnen handbereik, zowel op de fiets, met de auto of in circa 20 minuten met tramlijn 1. Er zijn busverbindingen naar onder andere Schiphol en Sloterdijk. Verder vindt u in de nabije omgeving veel natuur, zo liggen natuurgebied De Vrije Geer en de Sloterplas in de directe omgeving.

De indeling is als volgt:
3e verdieping: entree, hal, woonkamer aan de achterzijde met toegang tot het balkon (6m2) gelegen op het oosten, open keuken met een heerlijke bar met inbouwverlichting voorzien van een allerlei gemakken zoals een kookplaat, oven, koelkast, afzuigkap, vaatwasser en de wasmachineaansluiting. Trap naar de bovenverdieping.

4e verdieping: overloop, toilet, inpandige berging, royale slaapkamer aan de voorzijde, 2 slaapkamers aan de achterzijde, gerenoveerde en moderne badkamer voorzien van een inloopdouche, fraai wastafelmeubel en designradiator.

Separate berging gelegen in de onderbouw.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar ca. 1984.
- In 2010 is de woning intern gerenoveerd.
- C.v./w.w middels een combiketel.
- De erfpachtcanon is afgekocht tot 2034.
- Gezonde en professioneel beheerde VVE, de servicekosten bedragen . 129, - per maand.
- Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.
- De derde verdieping is voorzien van een PVC vloer en vloerverwarming.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
GREAT APARTMENT WITHOUT UPSTAIRS NEIGHBOURS!

Quietly located 3-bedroomapartment at the 3rd and 4th floors. The apartment has been renovated in 2010.

Area
You will find plenty of public transport in the nearby area and you will reach the highway in almost no time! You can do your daily grocery shopping at the nearby Sierplein (walking distance) or the Osdorpplein where you'll find a variety of shops. The house is located at the border of the city, nearby the road S107. The nearby highways ( A4, A5, A9 and A10), will take you to Haarlem, Hoofddorp, Amstelveen, Utrecht and The Hague for example. The city centre of Amsterdam is not far away: you can access it by bike, car or hop on tram 1 for about 20 minutes. Busses to, for example, Schiphol and NS Station Sloterdijk are also at your availability in the neighbourhood. There is plenty of nature available to you as well, for example park De Vrije Geer and the Sloterpark.

Lay-out
3rd floor: entrance, hall, livingroom at the back with access to the balcony (6m2) facing east, open kitchen with a lovely bar and all sorts of appliances such as a stove, oven, refridgerator, exhaust hood, dishwasher and the washingmachine installment. You can take the stairs to the 4th floor.

4th floor: hall, toilet, storage room, spacious masterbedroom at the front, two bedrooms at the back, renovated and modern bathroom with a walk-in shower, beautiful sink and radiator.

Separate storage in the basement.

Specifications
- The building is from around 1984
- Internally renovated in 2010
- Central heating unit
- Ground lease has been paid in advance untill 2034
- Financially healthy owner's association, monthly servicecosts 129.00
- Plenty of parking spaces in the immediate area
- The third floor has PVC flooring and floor heating
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


De Lairessestraat 109, 1071 NX Amsterdam
Telefoon: 020-6765935
Fax: 020-6629075
E-mail: info@geldhof.nl
Internet: www.geldhof.nl